
Klassiske vafler
De hjerteformede vafler er typisk det de fleste forbinder med vafler. De er nem og hurtig snack at lave og kan hurtigt samle familien om bordet til hyggeligt samvær.
Dejen kan hurtig laves i en blender og med et elektrisk vaffeljern kan vaflerne hurtigt trylles frem.
Ingredienser:
- 250 g hvedemel
- 1 dl olie
- 2 stk. æg
- 4 dl mælk
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. salt
- 1 Spsk. sukker kan tilsættes – gør vaflen sprødere
Græske spinatvafler med tzatziki
Disse grønne vafler er perfekte til en let frokost. Server dem kolde eller varme.
Ingredienser:
- 4 æg
- 2 spsk. olivenolie
- 40 g hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 1/4 tsk. salt
- 100 g babyspinat
- 1 stor kartoffel
- 80 g smuldret feta ost
- 3 finthakket forårslåg
- 2 spsk hakket persille
Belgiske varfler
https://www.youtube.com/watch?v=Vj_iW8AMuos- 3 æg
- 410 ml mælk
- 110 g smør
- 240 g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 2 spsk. sukker