Sommer tid, er istid!

Sommer tid, er istid!

Sommertid er også istid

Sommeren er godt og grundigt over os her i dejlige Danmark, og vi har allerede nydt godt af en masse solskinsdage. I disse varme dage kan man bare ikke få is nok, så selvom vi allerede har delt vores svar på Danmarks bedste islagkage (Find den HER), syntes vi alligevel, at en ispind er den bedste måde at køle sig lidt ned på. Vores yndlings er at finde blandt en lækker, let, kølig forfriskning, som en ispind er indbegrebet af. Vi har en vinder her hos hw-homeware som altid går rent ind, så på med forklædet, for vi skal lave ispinde med hyldeblomst og hindbær!

Ting du skal bruge hertil –

Ingredienser

  • 4-6 ispinde
  • 1/2 dl koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 dl vand
  • 1 citron, saften heraf
  • 12 - 14 hindbær
Sådan gør du Bland hyldeblomstsaft, vand og citronsaft sammen i en skål, og smag til. Tag dit skærebræt og kniv og skær hindbærerne i halve. Kom en smule saft og et hindbær i hver ispindeform. Sæt dem i fryseren en times tid. Fyld så ispindeformene helt op med saft og hindbær, og stik pinde i. Sæt dem tilbage i fryseren et par timer. Tag dem ud og spis løs!