Kathrine fra healthyfoodie.dk har endnu engang være på spil. Denne gang står den på lækre burgere med portobellosvampe og avokado! Et sundt alternativ til den klassiske burger.
Tilberedningstid: ca. 30 min.
Portion: 2-3 pers
Ingredienser:
– 6 portobello svampe
– Hakket oksekød 3-7% (500 g)
– 1 løg
– 1 peberfrugt
– 1 avocado
– 1 gulerod
Fremgangsmåde:
Start med at fjerne stilken på svampene. Find herefter en stagepande frem og steg svampene på panden med en smule olie ved høj varme (1-2 min på hverside). Når svampene er færdige, ligges de på et stykke køkkenrulle for at suge overskydende væske. Mens panden er varm, former du kødet til små bøffer som steges 1-2 min på hver side.
Skær herefter løget i tynde ringe og steg på panden i olie og salt. Det samme gøres med peberfrugten. Avocadoen skæres i tynde skiver og guleroden skrælles i lange tynde baner. Når ingredienserne er færdig tilberedt, samles burgeren.
Tip: Serveres med hjemmelavet ketchup og fritter af søde kartofler. Bacon og ost kan tilføjes med fordel.