Tilberedningstid: 15 min
Ingredienser:
- 120 g sukker
- 140 g farin
- 140 g tempereret smør
- 1 æg
- 240 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk natron
- 1 tsk salt
- ½ tsk vaniljesukker
- 200 g chokoladeknapper
FREMGANGSMÅDE:
- Find piskeriset og Margrethe-skålen frem, rør herefter sukker, farin og smør sammen indtil en ensartet masse er opnået.
- Tilsæt ægget og rør rundt.
- Rør herefter mel, bagepulver, natron og salt sammen med resten af ingredienserne.
- Tilsæt herefter chokoladen og bland det godt sammen.
- Sæt dejen på kæl i minimum 1 time.
- Del dejen op i små stykker og rul dem til kugler.
- Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir (med god afstand mellem kuglerne).
- Placer kuglerne på bagepladen midt i ovnen og bag dem dem ved 175 grader i 15 minutter.
- Tag bagepladen ud og lad dem stå i et kvarter.
- Velbekomme!