
Lasagne
Det er nemt, hurtigt at lave og så smager det jo bare top lækkert!
Vi kender alle hverdagene med for lidt timer i døgnet, og hvor madlavning hurtig bliver til en rugbrødsmad, fordi det bare ikke er tiden til lidt mere. Det kan vi nu hjælpe med.
For vi har været i de gamle kogebøger og fundet en rigtig klassiker frem, den gode gammeldags lasagne!
På med forklædet –
Ting du skal bruge:
Antal: 4 pers
Ingredienser:
- Kødsovs -
- 500 g. Hakket oksekød
- 0,5 spsk Olie
- 300 g. Løg
- 600g. Gulerødder
- 1 stk laurbærblad
- 2 Dåser hakkede tomater
- 1 sk Bouillionterning
- Salt & peber
- Lasagne plader
- 100 g. Revet ost, mozzerella
Sådan gør du:
Find dit
skærebræt frem, hak løgene med en skarp
kniv. Tag en
gryde og brun de hakkede løg af i olien sammen med krydderierne, hvor efter kødet tilføjes, som ligeledes brunes. I mens kødet brunes, kan du rive dine gulerødder i enten din
foodprocesser eller på et
rivejern. Når kødet er brunet, tilsættes det revede gulerødder og hakkede tomater. Tilsæt 2 dl vand og lad det simre i ca. 15 minutter.
Forvarm ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Find dit
ildfaste fad, eller
bradepande frem, smør dem med olie eller smør hvor efter kødsovs og lasagneplader skiftevis ligges i, lag for lag. Slut af med ost på toppen (hvis man altså kan lide det )
Lasagnen bages i den forvarmede ovn, i 30 minutter.
Kan serveres sammen med en lækker salat og brød.
Velbekomme