Hurtige og lækre italienske bruschetta

Hurtige og lækre italienske bruschetta

hw-homeware.dk -opskrift Når vejret i Danmark bliver koldt og kedeligt, bliver man nødt til at finde inspiration i de varme køkkener. For at drømme sig tilbage til varmen kan man hive en italiensk klassiker frem - Bruschetta. Smagen er sol og varme er ikke kun forbeholdt sommeren, så her har vi lavet en nem og hurtig opskrift på lækre bruschetta sammen klar til jer. Velbekomme! Tid: 15 min Ingredienser:
  • Tomater.
  • Hvedebrød
  • God olivenolie.
  • Hvidløg
  • Basilikum
  • parmesan ost
  • Salt og peber
Fremgangsmåde:
  • Find en skarp kniv og et skærerbræt hak de friske tomater i små tern. Find en Margrethe skål frem og smid de hakkede tomater heri.
  • Hak den friske basilikum groft og smid det herefter i skålen. Derefter finder du en hvidløgspresser og presser et hvidløg i skålen. Smag til med salt og peber.
  • Find bageplade og skær brødet i tynde skiver. Hæld en smule olivenolie ud over brødet og rist det i 4 min ved 200 grader.
  • Når brødet har taget farve kan tomat blandingen puttes oven på brødet. HUSK at riv parmesan osten ud over brødet.
  • (Såfremt man ønsker parmesan osten smeltet kan brødet sættes i ovnen kortvarigt)
  • Pynt evt. med frisk basilikum blad på toppen.
Billede: dashu83