Når vejret i Danmark bliver koldt og kedeligt, bliver man nødt til at finde inspiration i de varme køkkener. For at drømme sig tilbage til varmen kan man hive en italiensk klassiker frem - Bruschetta. Smagen er sol og varme er ikke kun forbeholdt sommeren, så her har vi lavet en nem og hurtig opskrift på lækre bruschetta sammen klar til jer. Velbekomme!
Tid: 15 min
Ingredienser:
- Tomater.
- Hvedebrød
- God olivenolie.
- Hvidløg
- Basilikum
- parmesan ost
- Salt og peber
- Find en skarp kniv og et skærerbræt hak de friske tomater i små tern. Find en Margrethe skål frem og smid de hakkede tomater heri.
- Hak den friske basilikum groft og smid det herefter i skålen. Derefter finder du en hvidløgspresser og presser et hvidløg i skålen. Smag til med salt og peber.
- Find bageplade og skær brødet i tynde skiver. Hæld en smule olivenolie ud over brødet og rist det i 4 min ved 200 grader.
- Når brødet har taget farve kan tomat blandingen puttes oven på brødet. HUSK at riv parmesan osten ud over brødet.
- (Såfremt man ønsker parmesan osten smeltet kan brødet sættes i ovnen kortvarigt)
- Pynt evt. med frisk basilikum blad på toppen.