Påsken falder tidligt i år og er derfor lige om hjørnet. Har du inviteret hele familien til påskefrokost, er hér en lækker og nem opskrift, som altid vil være et hit på påskebordet både for store og små, nemlig hjemmelavet fiskefilet med tilhørende remouladesovs.
Ingredienser (6 pers.)
6 store rødspættefilter
1 æg
Hvedemel
Rasp
Salt og peber
ca. 50 g smør (til stegning)
Sovs
1 spsk. hakkede kapers
3 hakkede cornichoner
½ dl mayonnaise
1 dl cremefraiche
½ tsk. karry
Evt. lidt hakket persille og citron til pynt
Sådan gør du:
Start med at hakke kapers og cornichoner fint med en skarp kniv. Bland derefter mayonnaise, cremefraiche og karry sammen i skål. Rør nu det hele sammen i en fin serveringsskål og smag til med salt og peber.
Brug et lille piskeris og pisk ægget godt sammen. Vend rødspættefileterne først i mel tilsat salt og peber, så i det sammenpiskede æg og til sidst i rasp. Steg fisken i smeltet smør på en varm pande til overfladen er sprød og gylden
Anret fiskefileterne på et fad og pynt evt. med lidt hakket persille og citron. Serveres sammen med sovsen og en god skive rugbrød.
Billedekilde: http://www.freedigitalphotos.net/images/fried-fish-and-salad-photo-p203799