Kathrine fra Healthyfoodie.dk har denne gang lavet sunde grøntsagsrösti til os. Den byder på både gulerod- og rødbederösti, et sundere og mere moderne alternativ end den velkendte kartoffel-rösti (Pommes Rösti). Disse sunde alternativer smager fantastisk og er mindst lige så gode som tilbehør til bøffen! Velbekomme.
Tilberedningstid: 20 min.
Portion: 3-4 pers (12 stk)
Ingredienser:
– 2 store gulerødder (revet)
– 1 stor rødbede (revet)
– 6 store spsk mandelmel
– Salt
– ½ tsk paprika
– 2 æg
– 1 tsk timian
Fremgangsmåde:
Start med at riv gulerødderne og rødbederne hver for sig. Find to skåle og pisk ét æg i hver. Kom herefter gulerødder i den ene og rødbede i den anden skål. Tilsæt herefter 3 spsk mandelmel i hver blanding og rør godt rundt - tilsæt salt, paprika og timian. Find en non-stick stegepande og form röstierne på panden. De skal steges på begge sider indtil de har en let gyldenbrun farve. Herefter er de klar til servering!
Kathrine fra Healthyfoodie.dk har denne gang lavet sunde grøntsagsrösti til os. Den byder på både gulerod- og rødbederösti, et sundere og mere moderne alternativ end den velkendte kartoffel-rösti (Pommes Rösti). Disse sunde alternativer smager fantastisk og er mindst lige så gode som tilbehør til bøffen! Velbekomme.
Tilberedningstid: 20 min.
Portion: 3-4 pers (12 stk)
Ingredienser:
– 2 store gulerødder (revet)
– 1 stor rødbede (revet)
– 6 store spsk mandelmel
– Salt
– ½ tsk paprika
– 2 æg
– 1 tsk timian
Fremgangsmåde:
Start med at riv gulerødderne og rødbederne hver for sig. Find to skåle og pisk ét æg i hver. Kom herefter gulerødder i den ene og rødbede i den anden skål. Tilsæt herefter 3 spsk mandelmel i hver blanding og rør godt rundt - tilsæt salt, paprika og timian. Find en non-stick stegepande og form röstierne på panden. De skal steges på begge sider indtil de har en let gyldenbrun farve. Herefter er de klar til servering!