Krydret bananbrød - Til morgenbordet eller som lækker aftensnack

Krydret bananbrød - Til morgenbordet eller som lækker aftensnack

I sidste uge lagde vi en opskrift op på en rigtig dejlig banankage. Den var i helt vilde med! Derfor deler vi nu denne opskrift på det rigtig lækre og krydrede bananbrød. Bananbrødet kan både fungere som en lækker snack til fredagens aftenfilm eller til morgenbordet med pålæg på. bananbrød Ingredienser:
  • 3 moste bananer
  • o,7 dl. smeltet kokosolie
  • 3,5 havregrynsmel
  • 2 bløde dadler
  • 1 æg
  • Kanel
  • Kardemomme
  • Chiafrø (valgfrit)
  • Hakkede nødder (Valnødder, mandler eller hasselnødder)
  • Havsalt
Fremgangsmåde: Tag en skål, og mos bananerne deri med en gaffel eller ske, tilsæt derefter havregrynsmel, kokosolie, æg og de 2 dadler. Brug et piskeris til at røre det hele godt sammen, tilsæt derefter resten af ingredienserne og rør det sammen. Forvarm ovnen på 180 grader (varmluft). Imens ovnen varmer op, finder du et fad, som du putter fyldet i, så det kan komme i ovnen. Kom derefter fadet i ovnene i 30-35 minutter. Hvis du endnu ikke har set det tidligere opslag om banankage, kan du tage et kig på den her: https://hw-homeware.dk/blog/banankage/